Live Shopping Livestreams en Productvideo's laten opnemen, waarom...

 Meerdere Live Shopping Livestream en /of productvideo's over uw product  (bijv. 20 stuks) in één dag opnemen is bij VCC mogelijk met onze meer-camera en  "live" schakel techniek.

De productvideo's / live shopping shows met uitleg en demonstratie van een presentator / influencer / UGC creator worden vaak online op bijv. YouTube bekeken als vervanging van de handleiding of dient ter oriëntatie om de juiste aankoop beslissing te maken alvorens men met tot koop overgaat van het product in een webshop.

Video Content Company heeft al ruim 20 jaar ervaring in het maken van teleshop programma's op tv en daarmee met het maken van productvideo's. Daarmee weet VCC als geen ander hoe middels storytelling een product goed, geloofwaardig en betrouwbaar in beeld te brengen. De core-business van VideoContentCompany is het met meerdere camera’s (multi-cam) produceren van productvideo’s, gedemonstreerd en gepresenteerd door u of bijv. een collega of een bij VCC geboekte ervaren product-presentator.

U wilt toch ook niet dat er zomaar iemand een filmpje - review maakt van uw product of dienst, met slecht licht, geluid en camerawerk en zaken benoemd die niet correct zijn of die u liever niet benoemd wilt hebben. Live Shopping shows en/of Productvideo’s geproduceerd door VCC kunnen het koopgedrag van potentiële klanten veranderen, zodat de koopbeslissing bij u wordt gemaakt en niet bij uw concurrent.

Productvideo's en Liveshopping shows

Goede productvideo’s  en liveshopping livestreams zijn online, bijv. in uw webshop, tegenwoordig een must. Maar ook off-line speelt video inmiddels een belangrijke rol, denk aan de inzet van productfilms in winkels (instore), narrow-casting en op beurzen.

Uw voordelen bij Live Shopping en product video’s:

 •          Producten verkopen beter met een productvideo en in een Live Shopping livestream
 •          Live Shopping shows maar ook Product video's verhogen de verkopen en consumenten maken sneller op uw site en in uw webshop de koopbeslissing
 •          Live Shopping als ook Productvideo's verlagen het aantal retouren en service-calls
 •          Live Shopping en Produktvideo's verhogen het consumentenvertrouwen in uw bedrijf/product en werken aan uw branding / merkvertrouwen
 •          Een Live Shopping show als ook een productvideo zorgt voor meer conversie naar uw webwinkel
 •          Een Live shopping Livestream maar ook product video's worden goed gerankt door Google; met product video’s komt u hoger in Google
 •          Onze productvideo’s zijn rechtenvrij en u kunt de productvideo ook rechtenvrij doorgeven aan uw re-sellers ter verkoopondersteuning 

Vandaag den dag klik je op het internet snel weg maar video houdt tot minimaal 6x de aandacht langer vast dan geschreven tekst. Met een video kun je een emotie oproepen, een behoefte creëren bij de kijker. Met een video kunt u uw bedrijf, product of dienst op de voor u beste manier in "the picture" zetten.

De core-business van VideoContentCompany is het met meerdere camera’s (multi-cam) produceren van Live Shopping Livestreams als ook productvideo’s, gedemonstreerd en gepresenteerd door een ervaren product-presentator, influencer, UGC creator of uzelf.

Wij bieden een Full Service.

 •          U stuurt ons alleen het product en een eventuele productbeschrijving. 
 •          Wij produceren uw productvideo inclusief presentator en multi-cam montage tegen zeer, zeer scherpe prijzen. Ook sturen wij uw   producten na de opnames weer terug.
 •          Dit concept kost u nauwelijks tijd, zodat u verder kunt met uw corebusiness.
 •          U kunt als fabrikant, groothandel, importeur of webshop onze productvideo’s rechtenvrij doorgeven aan uw reseller zodat uw resellers uw productvideo kunnen inzetten op hun eigen website, op een beurs of gebruik inStore, om de volle kracht van de product video te gebruiken bij de verkoop-ondersteuning online of offline.
 •          Video Content Company is gespecialiseerd in gepresenteerde product-video’s en is hierin een unieke speler in de productvideo markt.
 •          Onze professionele meertalige productpresentatoren, demonstreren daar “live on tape” (indien gewenst gescript) uw product. Alles wordt met meerdere HD camera’s (multicam) in beeld gebracht. De product video’s kunnen mede door de multicam-opnames vlot en lekker uptempo worden gemonteerd zodat het voor de kijker aangenaam kijken is.

Bij Video Content Company werken we met een klein team. Allemaal vakmensen met een enorme schat aan jarenlange ervaring, veelal opgedaan in de TV-branche. Daardoor is VCC ook uitstekend in staat om uw e-learning video’s, bedrijfsfilms, bedrijfsjournaals, 3D motion graphics in pakkende video voor u te verwoorden, eventueel aangevuld met onze VSEO optie.

Video Content Company werkt ook nauw samen met onze partner Live Shopping Academy Live Shopping Academy is gespecialiseerd in het geven van presentatie-training op het gebied van Live Shopping. De specialisatie van Live Shopping Academy is het praktijkgericht training in product demonstratie en product handeling op camera. Vooral influencers, UGC content creators, Webshop eigenaren maar ook winkel medewerkers die wel een productfilmpjes maken voor social media als hele Live Shopping Shows moet presenteren hebben veel baat bij de trainingen van Live Shopping Academy. De trainingen worden gegeven door Live Shopping Expert en Nederlands meest ervaren TV teleshopping presentator René Kogelman