Virtuele Studio Set met meerdere camera standpunten | multi-cam

 Virtuele studio’s zijn in feite een digitale weergave van een studio decor. De presentator wordt gefilmd in onze chromakey studio.

Dezelfde Virtuele Studio -- andere Look & Feel

  

Onze virtuele sets zijn geschikt voor meercamera regie en hebben virtuele PTZ (pan tilt zoom) mogelijkheden per camera hoek. Op de virtuele schermen kunnen we PowerPoint presentaties tonen maar ook bijv. live Skype | Zoom | Teams calls en/of foto's en video's. Dit kan allemaal live tijdens de opname dus geen montage achteraf, wat weer enorm scheelt in de kosten. 

  

Het virtuele decor wordt in onze greenscreen studio als het ware voor en achter de presentator geprojecteerd. Eventueel kunnen er nog bronnen, zoals virtuele plasma schermen, voor of achter de presentator worden geplaatst. Zowel de presentator als de media, op bijvoorbeeld de virtuele schermen kunnen spiegelen in het oppervlak van het virtuele decor. 

We kunnen uw foto's van uw kantoor, winkel, showroom, school, woonkamer ect gebruiken om een realistische virtuele set te maken

  

Aangezien VCC met meerdere camera’s werkt, kan per camera het perspectief van het virtueel decor worden meegeschakeld. Een decor, of het nou virtueel of echt is, draagt bij aan de vormgeving van bijvoorbeeld een talkshow, podcast, livestream, productvideo en daarmee aan de uitstraling van uw bedrijf. Door de mogelijkheden van een greenscreen of blue screen te combineren met een virtuele studio is het mogelijk in een relatief kleine omgeving grootse presentaties te geven.