• Home
  • Videoproductie en meer

Wij verzorgen uw videocontent. Van productvideo tot bedrijfsvideo. Van livestream tot liveshopping & teleshopping TV show. Van webinar tot podcast. Van 3D animatie tot een multi-cam concert registratie met 8 camera's  en meer.

  

Wij bieden een alles in één hand concept. Van uw idee tot de uiteindelijke uitvoering. Een totaal oplossing. Doordat wij werken met een klein team zijn wij creatief, snel en effectief en kunnen wij werken tegen zeer concurrerende prijzen. Met onze eigen presentatoren, schakeltechnici, editors, cameramannen en ons creatieve team en uw eigen kennis van uw bedrijf, product of dienst kunnen wij spraakmakende videocontent maken.

  

 

Liever zelf niet voor de camera, boek een VCC presentator

‘Onze presentatoren spreken meerdere talen’. Bent u op zoek naar een presentator in een andere taal dan de Nederlandse taal dan bent u bij VideoContentCompany aan het juiste adres. U kunt bij ons presentatoren boeken voor presentaties in het Duits, Engels, Frans, Vlaams, Italiaans en zelf Russisch. U wilt toch ook dat uw boodschap over komt?

Live Shopping Presentatie Training

in samenwerking met Live Shopping Academy bieden wij voor o.a. influencers, UGC content creators, Webshop eigenaren maar ook winkelpersoneel die producten moeten verkopen en demonstreren voor een camera presentatietrainingen aan. Rene Kogelman Live Shopping expert en Nederlands meest ervaren "live" teleshopping presentator geeft deze training met speerpunt hoe je op de juiste manier producten verkoopt voor een camera met de bewezen technieken uit de Teleshop wereld. Deze technieken zijn heel vaak 1 op 1 toepasbaar in Live Shopping livestreams.