videomontage | video editing

Het doel van VCC VideoContentCompany is om de video op te nemen zonder montage. Editing proberen we te voorkomen door met meerdere camera's live op te nemen en direct te schakelen. Uiteraard kan VCC indien nodig nadien uw video content monteren.

Video Content Company verzorgt de (multi-cam) video-editing van uiteenlopende projecten: gepresenteerde productvideo’s, bedrijffilms, presentaties, interviews, documentaires, commercials, events en videoclips. Onze cameramannen beschikken allen over een eigen editing suite voorzien van o.a. Apple Mac Pro met Final Cut Pro en professionele audio apparatuur. Afhankelijk van de opdracht voeren wij de edit zelfstandig uit of komt de regisseur er tijdens het editen naast zitten.

kleur correctie Bij sommige producties is enige vorm van kleurcorrectie noodzakelijk. Wij kunnen de verschillende shots door kleurcorrectie beter op elkaar afgestemmen. Voor kleurcorrectie gebruiken wij o.a. Final Cut Pro. 

compositing Uiteraard is het toevoegen van titels, graphics, animaties en speciale effecten aan het videomateriaal en het samenvoegen van de verschillende lagen video mogelijk bij VideoContentCompany. Compositing kan in zowel HD als SD video resolutie ongecomprimeerd uitgevoerd worden voor de hoogste kwaliteit.  
audio nabewerking Indien gewenst kunnen er geluidseffecten en muziekfragmenten toegevoegd worden aan de video. Ook moeten alle 'cuts' onhoorbaar gemaakt worden, oa. door toevoeging van omgevingsgeluid.
In de eindmix worden al deze geluidssporen onderling in balans worden gebracht.


.