leren presenteren op camera | Presentatie & Camera Training

Leer verkopen op camera om jouw Liveshopping shows tot een succesvol e-commerce resultaat te brengen van Liveshopping Expert Rene Kogelman.

Je wilt gaan Liveshoppen of zakelijk gaan vloggen en je komt niet verder dan eeeeuuhhhhhh. Wat laat je wel of niet zien in de achtergrond. Doe je aan storytelling of hou je het alleen bij het opsommen van facts. Niet iedereen is een begenadigd spreker, zeker niet voor de camera. We kunnen jouw gasten of jezelf een camera en mediatraining geven, zodat je beslagen ten ijs komt /op beeld komt. Wat straal je uit, wat zeg je met je lichaamstaal en hoe gebruiken we onze stem in combinatie met lichaamstaal om de aandacht vast te houden bij een kijker / toeschouwer op tv maar ook op een podium. 

Wer ist René Kogelman

Onze liveshopping expert en TV presentator Rene Kogelman geeft bij VCC VideoContentCompany.com de presentatie- en cameratrainingen. Met meer dan 7000 live presentatie uren  en ruim 20 jaar ervaring voor de camera als tv presentator weet Rene precies hoe bijvoorbeeld een product of een verhaal te presenteren en hoe te spelen met de camera zodat je verhaal, de boodschap, geloofwaardig en betrouwbaar bij de kijker overkomt in o.a. socialshopping show.

Luisteraars pikken maar 10% op van wat er wordt gezegd. Hóe het wordt gezegd is veel belangrijker, zeker op camera. Mimiek, je houding, je lichaamstaal en gebaren zorgen voor maar liefst 50% van de overdracht. Onze stem en denk dan aan de klank en de expressie voor 40%. We maken maar weinig gebruik van de mogelijkheden die onze stem biedt. Met toonhoogte- en volumewisselingen wordt je presentatie spannender, sprankelender en meer persoonlijk. Tijdens de cameratraining, ontdek je wat je kunt met je stem. En dat is veel meer dan je denkt! 

Video is mede door onze smartphone steeds toegankelijker geworden. De kans dat je eens een woordje gaat doen, denk aan zakelijk vloggen, of via livestreamshopping een product gaat demonstreren op camera of op het podium een presentatie gaat geven voor een gezelschap wordt steeds groter.

De presentatie-training als ook de camera-training wordt gegeven in de (greenscreen) studio van VCC VideoContentCompany in Oldenzaal, Twente. Tijdens de trainingen worden er met meerdere camera's opnames gemaakt die direct terug gekeken kunnen worden zodat we onmiddelijk de speerpunten kunnen bespreken en aanpakken waar nodig. Indien gewenst geven we onze ( liveshopping ) presentatietrainingen en cameratrainingen ook op locatie.