Presentatie / Moderations / Host & Camera Training

 Niet iedereen is een begenadigd spreker, zeker niet voor de camera. We kunnen jouw gasten of jezelf een camera en mediatraining geven, zodat je beslagen ten ijs komt. Wat straal je uit en wat zeg je met je lichaamstaal en hoe gebruiken we onze stem en lichaamstaal om de aandacht vast te houden bij een kijker / toeschouwer op tv maar ook op een podium. 

Luisteraars pikken maar 10% op van wat er wordt gezegd. Hóe het wordt gezegd is veel belangrijker, zeker op camera. Mimiek, je houding, je lichaamstaal en gebaren zorgen voor maar liefst 50% van de overdracht. Onze stem en denk dan aan de klank en de expressie voor 40%. We maken maar weinig gebruik van de mogelijkheden die onze stem biedt. Met toonhoogte- en volumewisselingen wordt je presentatie spannender, sprankelender en meer persoonlijk. Tijdens de cameratraining, ontdek je wat je kunt met je stem. En dat is veel meer dan je denkt! 

Video is mede door onze smart phone steeds toegankelijker geworden. De kans dat je eens een woordje moet doen, een product moet demonstreren op camera of op het podium een presentatie moet geven voor een gezelschap wordt steeds groter.