Teleshopping tv shows & live shopping online producties

Liveshopping | Social shopping de nieuwe E-commerce trend

Liveshopping – of livecommerce ook wel social shopping genoemd – is de nieuwe trend in E-commerce en momenteel heel succesvol toegepast door vele merken en webwinkels in China. Live shopping heeft heel veel raakvlakken met de live teleshop zenders die we o.a. kennen in Duitsland als QVC, HSE en 123tv.

Liveshopping oftewel social shopping houdt in (net als bij de live teleshop zenders) dat het product live in een livestream wordt getoond en gedemonstreerd zodat je je klanten in je doelgroep kunt helpen met hun aankopen door je producten op een leuke en interactieve manier te tonen.

VCC produceert ism Invicta Stores Europe een wekelijkse Liveshopping livesteaming uitzending van bijna één uur in het Engels voor de Europese markt. Gelivestreamed op Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Linkedin en hun eigen website Invicta Stores Europe. De Invicta horloge liefhebbers kunnen interactief deelnemen aan de liveshopping show door vragen te stellen die ook live worden beantwoord. Hierdoor stijgt o.a. de engagement enorm, niet alleen onder de kopers / verzamelaars richting het merk Invicta online, maar ook in hun fysieke winkels in Europa en wereldwijd.

  

Liveshopping de nieuwe E-commerce trend met veel raakvlakken met live teleshopping tv producties 

VCC Video Content Company heeft ruim 20 jaar ervaring in het produceren en presenteren van live teleshopping en homeshopping uitzendingen voor oa RTL 5 en SBS 6. Verder is VCC actief betrokken (of betrokken geweest) zowel voor als achter de camera bij Teleshopzenders in Nederland als  HomeShoppingEurope, Liveshop, Suus en in Duitsland als HSE24, QVC, TierTV, BTV4U, Sonnenklar en momenteel bij 1-2-3.tv in München.

Horlogeuur: Voor SBS6 hebben wij in samenwerking met Invicta Watch Group een reeks teleshop uitzendingen geproduceerd waarin één uur lang diverse horloges van het merk Invicta werden gepresenteerd met veelvuldige branding van het merk Invicta.

TV Teleshopping producties NL  TV Teleshopping Produktionen D  TV Teleshopping Productions Eng

WebShopTV: Voor RTL5 hebben we een reeks teleshop uitzendingen geproduceerd. In WebShopTV krijgen webshops de gelegenheid om een product rechtstreeks via hun eigen webwinkel te verkopen en hun merknaam te branden via ons eigen TV format.